FIC Bahan Cina 2017

Paménta pasar dahareun hanca Service kaamanan pikeun sari alam anyar, hanca bahan aréa paméran
Dina raraga leuwih éféktif adaptasi jeung ngembangkeun gancang dahareun hanca, produk alam, kadaharan kaséhatan, pangan dietary husus, paménta pasar dahareun kualitas luhur, aman, alam, bergizi , multi-fungsi dahareun aditif jeung produk bahan bakal dipintonkeun dina FIC2017 hal pangpentingna. Ka tungtung ieu, FIC2017 acara bakal produk anyar alam, extracts alam jeung bahan hanca profésional aréa paméran. Produk alam, extracts alam jeung bahan fungsi tina paméran profésional nyetél, kondusif keur bagean pasar produk profésional, minuhan exhibitors bade difokuskeun alam, aman, produk fungsi jeung produk anyar dina paménta tampilan, sarta usaha industri pituduh jeung produk pamaké, nengetan kasalametan pangan, ningkatkeun kualitas produk, ngaronjatkeun kualitas produk, ningkatkeun jeung ngajaga kasalametan dahareun pikeun minuhan kaperluan pasar sub-dahareun pikeun mempermudah dina pembeli husus ngayakeun husus, ngamajukeun counterparts industri pangan prihatin ngeunaan pentingna kaamanan pangan jeung trend ngembangkeun industri. Aréa ieu bakal difokuskeun pameran: extracts alam, sato jeung tutuwuhan extracts, bahan dahareun hanca, alam organik bahan dahareun jeung dahareun, produk alam, kadaharan kaséhatan, bahan dahareun dietary husus, freeze-garing bungbuahan garing sarta sayuran jeung produk daging.
Service pasar kaamanan pangan jeung pamutahiran produk perlu nguatkeun aréa paméran aslina tina setélan hanca
FIC2017 Pami papanggih sarta ngalayanan ngembangkeun beuki gancang pangabutuh kaamanan pangan jeung mesin dahareun jeung ngembangkeun alat Cina urang, kitu ogé industri pangan panongton profésional tina hiji-eureun ngayakeun, sarta tina dahareun, kadaharan aditif sarta bahan ranté bisnis upgrades produk, transformasi téhnologis sarta bisnis kaamanan pangan, ningkatkeun paménta pasar kualitas produk, dumasar kana FIC2016 exhibitors jeung eupan balik survey panongton profésional, FIC2017 kami bakal di asli mesin jeung alat aréa paméran rék dilegakeun daerah Linggajati wewengkon paméran, tur saluyukeun jeung nguatkeun aréa paméran daerah ieu paméran kieu bakal ayana dina mesin, kaamanan pangan paméran nguji parabot, specializing dina mesin bungkusan dahareun, bahan kemasan, mesin ngolah dahareun, aditif dahareun jeung ingredien ts produksi jeung téhnologi aplikasi jeung kaamanan pangan jasa pikeun alat-alat nguji dahareun, alat-alat Jeung téhnologi, beuki tekenan kana porsi widang kaamanan pangan, kaamanan pangan nyadiakeun solusi ngarojong. Mesin, kaamanan pangan nguji parabot aréa paméran bakal nyerep beuki loba profésional usaha produksi exhibitors, ieu ogé bakal mawa daya babarengan leuwih kualitas luhur profésional pembeli, enrich kakuatan FIC pembeli pembeli bareng jeung exhibitors babagi sakabeh ranté Industrial tina Kauntungannana pembeli profésional

 

132xw

W020130410410046179089


Pos waktos: Mar-28-2017
[contact-form-7 id="19"]
WhatsApp Online Chat !