L (+) - asam tartaric

L (+) - asam tartaric

Pondok Description:

CAS NO.87-69-4 DESCRIPTION: Colorless or translucent crystals, or a white, fine granular, crystalline powder. It is odorless, has an acid taste, and is stable in air. Chemical Name:L-2,3-dihydroxy butanedioic acid Molecular Formula:C4H6O6 Structural Formula: Molecular Weight:150.09 Assay(after drying), as:+12 ~ +13 Arsenic :2mg/kg Max Lead [Ph]:2mg/kg Max Residue on Ignition:0.05% Max Residue on Drying:0.5% Max Oxalate test:Qualified MAIN FUNCTION AND PURPOSE: L(+)-Tartaric acid is widely us...


  • FOB Harga: US $1.8 - 2.2 / mt
  • Min.Order kuantitas: 2/mt
  • Suplai Kamampuhan: 600/mt per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    CAS NO.87-69-4

    pedaran:

    Warnaan atawa tembus kristal, atawa bodas, granular rupa, kristalin bubuk. Éta euweuh bauan, boga rasa asam, sarta stabil ngandung dina hawa.

    Ngaran kimia: L-2,3-dihydroxy asam butanedioic

    Formula molekular: C 4H 6O 6

    Formula struktural:

    Beurat molekul: 150,09

    Assay (sanggeus drying), salaku: +12 ~ +13

    Arsén: 2mg / kg Max

    Kalungguhan [pH]: 2mg / kg Max

    Résidu on ignition: 0.05% Max

    Résidu on Drying: 0,5% Max

    test Oxalate: mumpuni

    Fungsi utama jeung tujuan:

    L (+) - Tartaric asam ieu loba dipaké salaku acidulant dina inuman, jeung pangan lianna, kayaning inuman lemes, anggur, permen, roti jeung sababaraha sweetmeats koloid. Mibanda aktivitas optik anak, L (+) - asam Tartaric dipaké salaku kimiawi resolving agén pikeun ngabéréskeun DL-amino-butanol, hiji panengah pikeun ubar antitubercular. Sarta biasa dipaké salaku kolam renang kiral pikeun nyintésis turunan tartrate. Kalawan kaasaman anak, eta dipaké salaku katalis dina pagawean résin lawon poliéster atanapi pH nilai regulator dina produksi oryzanol. Kalawan complexation anak, L (+) - asam Tartaric dipaké dina electroplating, ngaleupaskeun walirang sarta pickling asam. Hal ieu ogé dipaké salaku agén complexing, screening agén atanapi chelating agén dina analisis jeung farmasi kimiawi inspeksi, atanapi sakumaha nolak agén di dyeing. Kalawan ngurangan na, éta dipaké salaku agén reductive dina eunteung manufaktur kimia atawa agén Imaging dina fotografi. Mémang ogé kompléks nu mibanda ion logam jeung bisa dipaké salaku meresihan agén atanapi polishing agén beungeut logam.

     

    Paking: 25KG net di Kratf / Plastik Kantong dijejeran ku kantong pe, 20MT / 20FCL (on Usuk).

    Neundeun: diteundeun airtightly dina tempat lampu-buktina, garing sarta tiis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    WhatsApp Online Chat !