L-kalium hidrogén tartrate

L-kalium hidrogén tartrate

Pondok Description:

CAS NO: 868-14-4 pedaran: kristal teu warnaan atawa bubuk kristal bodas kalawan rasa amis tur haseum, sparingly leyur dina cai, kalawan bébas leyur dina asam mineral éncér, leyuran basa atanapi solusi borax tur leyur na asam asétat atawa étanol, dulur dénsitas Kimia ngaran: L-Kalium hidrogén Formula Tartrate molekular: C4H5KO6 molekular Beurat: 188,18 Assay: 99,0% ~ 101,0% spésifik rotasi: +32,5 ~ +35,5 NGUMBARA Test: mumpuni Loss on garing: 0,5% Max arsén: 3mg / kg Max Diterangkeun: 2mg / kg Max sulfat: 0.01 ...


  • FOB Harga: US $1.8 - 2.2 / mt
  • Min.Order kuantitas: 2/mt
  • Suplai Kamampuhan: 600/mt per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    CAS NO: 868-14-4

    pedaran:kristal teu warnaan atawa bubuk kristal bodas kalawan rasa amis tur haseum, sparingly leyur dina cai, kalawan bébas leyur dina asam mineral éncér, leyuran basa atanapi solusi borax tur leyur na asam asétat atawa étanol, dulur dénsitas

    Ngaran kimia: L-Kalium Hidrogén Tartrate

    Formula molekular: C 4H 5KO 6

    Beurat molekul: 188,18

    Assay: 99,0% ~ 101,0%

    rotasi husus: +32,5 ~ +35,5

    Kajelasan Test: mumpuni

    Leungitna on garing: 0,5% Max

    Arsén: 3mg / kg Max

    Kalungguhan: 2mg / kg Max

    Sulfat: 0,019% Max

    Ammomnium Salt Test: mumpuni

    Fungsi utama jeung tujuan:

    Dilayanan salaku réagen analitik kapasitas, nyangga sarta ngurangan agén, ogé salaku leavening agén di industri pangan.

    Paking: 25KG net di Kratf / Plastik Kantong dijejeran ku kantong pe

    Neundeun: diteundeun airtightly dina tempat lampu-buktina, garing sarta tiis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    WhatsApp Online Chat !