DL-kalium hidrogén tartrate

DL-kalium hidrogén tartrate

Pondok Description:

CAS NO: 868-14-4 pedaran: White granules kristalin atawa bubuk, ku rasa asam cooling Ngaran kimia: DL-Kalium hidrogén tartrate Formula molekular: Formula C4H5KO6 Struktural: Beurat molekular: 188,18 Assay: 99,0% ~ 101,0% NGUMBARA Test: sulfat mumpuni: 0,019% Max Amonium uyah: logam beurat mumpuni (sakumaha PB): 0,002% Max arsén: 4.0mg / kg Max Loss on garing: 0,5% fungsi Max utama jeung TUJUAN Ieu bisa dipaké salaku analisis kapasitas, panyangga, reductant, leavening agén di industy dahareun jeung krim tina Tatar ...


  • FOB Harga: US $1.8 - 2.2 / mt
  • Min.Order kuantitas: 2/mt
  • Suplai Kamampuhan: 600/mt per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    CAS NO: 868-14-4

    pedaran:granules kristalin Bodas atanapi bubuk, ku rasa asam cooling

    Ngaran kimia: DL-Kalium hidrogén tartrate

    Formula molekular: C4H5KO6

    Formula struktural:

    Beurat molekul: 188,18

    Assay: 99,0% ~ 101,0%

    Kajelasan Test: mumpuni

    Sulfat: 0,019% Max

    Amonium uyah: mumpuni

    logam beurat (sakumaha PB): 0,002% Max

    Arsén: 4.0mg / kg Max

    Leungitna on garing: 0,5% Max

    Fungsi utama jeung tujuan

    Ieu bisa dipaké salaku analisis kapasitas, panyangga, reductant, leavening agén di industy dahareun jeung krim tina Tatar di jajan chiffon.

    Paking: net 25kg di kraft / kantong plastik dijejeran ku kantong pe, 20MT / 20FCL (on Usuk).

    Neundeun: Simpen kedap hawa jauh ti sinar panonpoé langsung dina tempat garing jeung tiis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !