Ngahubungan Us -. Anhui hailan bio-téhnologi ko, LD

Taros Kami

Anhui HAILAN bio-téhnologi CO., LTD

alamat

NO.2 Songquan West Jalan,

Séktor kaléreun Pamekaran Ékonomi

Zone, XuanZhou, XuanCheng Kota,

propinsi Anhui

Surélék

hailanbio@vip.163.com

salesdck@hailanbio.co

hkf@hailanbio.co

telepon

Tel: 0086-563-3030989 

Fax: + 86-0563-2062866

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


[contact-form-7 id="19"]
WhatsApp Online Chat !