• kualitas

    kualitas

  • Sertipikat

    Sertipikat

  • pabrik

    pabrik

  • LinkedIn

    LinkedIn

  • about_ 看图 王

TENTANG KAMI

Pausahaan nyertakeun hiji aréa 70 mu, total aréa pangwangunan 26250 méter pasagi, utamana kaasup L - workshop asam tartaric, gudang, gudang aréa tank, wangunan kantor komprehensif, warung pangropéa, kayaning distribution, nu gatehouse, meuli pakakas, sapertos salaku alat-alat teknologi produksi, tank gudang ngabentuk set lengkep pabrik, greening jalan, kolam renang sirkular, stasiun perlakuan kokotor, jsb

DIAJAR DEUI

Guide pabrik

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk