FIC Përbërësit Kinë 2017

Siguria shërbimit kërkesa e tregut funksionale ushqim për ekstrakt të re natyrore, përbërësit funksionale sipërfaqe ekspozimi
në mënyrë që të përshtaten më efektive për zhvillimin e shpejtë të ushqimit funksionale, produkte natyrore, ushqimit të shëndetshëm, ushqim të veçantë diete, me cilësi të lartë kërkesën e tregut të ushqimit, të sigurt, natyrore, ushqyese , multi-funksionale aditivëve të ushqimit dhe përbërësit e produkteve do të shfaqet në FIC2017 gjëja më e rëndësishme. Për këtë qëllim, FIC2017 shfaqje do të jenë produkte të reja natyrore, ekstrakte natyrore dhe përbërësit funksionale fushë profesionale ekspozitë. Produkte natyrore, ekstrakte natyrore dhe përbërësit funksionale e ekspozitës profesionale ngritur, është e favorshme për segmentin e tregut profesional produkt, për të përmbushur ekspozuesve të përqëndrohet në, të sigurt, produkte natyrore funksionale dhe produkteve të reja në kërkesën e ekranit, dhe ndërmarrjet e industrisë udhëzues dhe produktet përdoruesit, i kushtoj vëmendje për sigurinë e ushqimit, për të përmirësuar cilësinë e produktit, për të përmirësuar cilësinë e produktit, për të përmirësuar dhe për të mbrojtur sigurinë e ushqimit për të plotësuar nevojat e tregut sub-ushqimor për të lehtësuar blerësit e veçanta të prokurimit të veçantë, të nxitur homologët e industrisë ushqimore të shqetësuar në lidhje me rëndësinë e sigurinë ushqimore dhe prirje të zhvillimit të industrisë. Kjo zonë do të përqendrohet në ekspozitë: ekstrakte natyrore, shtazore dhe bimore ekstrakte, përbërësit funksionale ushqim, ushqim dhe përbërësit e ushqimit natyrore organike, produkte natyrore, ushqimit të shëndetshëm, përbërësit të veçanta dietetike ushqimore, ngrijë-tharë fruta të thata dhe perime dhe produktet e mishit.
Shërbimit të tregut të sigurisë së ushqimit dhe upgrade produkt ka nevojë për të forcuar zonën origjinale ekspozitë e funksionale settings
FIC2017 Në mënyrë që të plotësojnë dhe të shërbejë në zhvillimin gjithnjë e më e shpejtë të sigurisë së ushqimit dhe makineri e ushqimit dhe zhvillimit të pajisjeve nevojat e Kinës, si dhe industrinë ushqimore audiencë profesionale i one-stop e prokurimit, dhe me ushqim, aditivëve të ushqimit dhe të përbërësve të zinxhirit të biznesit përmirësimet e produktit, transformimin teknologjik dhe biznesi sigurisë së ushqimit, përmirësimit të kërkesës së produktit në treg të cilësisë, sipas FIC2016 ekspozuesve dhe profesionale reagime anketës audienca, FIC2017 ne do të jetë në origjinal makineri dhe pajisje zona ekspozitë për të zgjeruar zonën e ekspozitë e zonës ekspozitë, dhe për të përshtatur dhe për të forcuar këtë zonë Rajonale ekspozitë, kjo ekspozitë do të jetë e vendosur në makineri, sigurisë së ushqimit testimin e pajisjeve ekspozitë, i specializuar në makineri paketimit të ushqimit, materialet e paketimit, përpunimin e ushqimit makineri, aditivëve të ushqimit dhe ingredien TS prodhimit dhe të teknologjisë aplikimit dhe të sigurisë ushqimore shërbime për testimin e pajisjeve të ushqimit, pajisjeve dhe teknologjisë, më shumë theks mbi shërbejnë në fushën e sigurisë së ushqimit, sigurinë e ushqimit për të siguruar zgjidhje mbështetëse. Makineri, testimi sigurinë e ushqimit pajisjeve zonë ekspozitë do të thithin më shumë dhe më profesionale ndërmarrjet prodhuese ekspozues, kjo do të sjellë së bashku më shumë me cilësi të lartë profesionale blerësit burime, pasuruar fuqinë e QIF blerësve blerësit, së bashku me ekspozuesit për të ndarë zinxhirit të gjithë industriale të blerësit profesionale avantazh

 

132xw

W020130410410046179089


Ora Post: Mar-28-2017
[contact-form-7 id="19"]
WhatsApp Online Chat !