FIC Состојки Кина, 2017

Безбедносни услуги побарувачка функционална храна пазар за нови природен екстракт, функционални состојки изложбен простор
Со цел поефикасно да се адаптираат на брзиот развој на функционална храна, природни производи, здрава храна, специјална исхрана храна, висок квалитет на побарувачката на пазарот на храна, безбедно, природен, хранливи , мулти-функционална храна адитиви и состојки производи ќе бидат прикажани на FIC2017 Најважно. За таа цел, FIC2017 шоу ќе биде новиот природни производи, природни екстракти и функционални состојки професионални изложба област. Природни производи, природни екстракти и функционални состојки од професионални изложба постави, е погодна за сегментот на професионални производ на пазарот, за да се исполнат изложувачи да се фокусираат на природни, безбедно, функционални производи и нови производи на барање на екранот, како и претпријатија водич индустрија и производи корисници, се обрне внимание на безбедноста на храната, да се подобри квалитетот на производот, да се подобри квалитетот на производот, да се подобри и да се заштити безбедноста на храната за да се задоволат потребите на пазарот под-храна за да се олесни специјални купувачи на посебна набавка, да го промовира загрижени за значењето на прехранбената индустрија колеги безбедноста на храната и трендот на развојот на индустријата. Оваа област ќе се фокусира на изложбата: природни екстракти, животински и растителни екстракти, функционална храна состојки, природна органска храна и прехранбени состојки, природни производи, здрава храна, посебни диететски прехранбени состојки, сушен со замрзнување сушено овошје и зеленчук и преработки од месо.
Услуга на пазар на безбедноста на храната и надградба на производот треба да ја зајакне оригиналниот изложбен простор на функционалните поставувања
FIC2017 Со цел да се исполнат и да им служи на повеќе брзиот развој на потребите на безбедноста на храната и храна машини и опрема развој на Кина, како и храна индустрија професионалец публика на еден-стоп за јавни набавки и со храна, прехранбени адитиви и состојки надградби бизнис синџир на производот, технолошки трансформација и бизнис безбедноста на храната, да се подобри побарувачката на пазарот, квалитетот на производот, во согласност со FIC2016 изложувачи и професионални повратни информации анкета публика, FIC2017 ќе биде во оригинално машини и опрема изложбен простор за проширување на изложбен простор од областа на изложбата, и да се приспособат и да се зајакне оваа регионална изложбен простор, оваа изложба ќе биде лоциран во машини, безбедноста на храната тестирање на опрема изложба, од областа на храна машини за пакување, материјали за пакување, машини за преработка на храна, храна адитиви и ingredien TS услуги производство и примена технологија и безбедноста на храната за тестирање на храна опрема, опрема и технологија, повеќе акцент на издржување од областа на безбедноста на храната, безбедноста на храната за да се обезбеди поддршка на решенија. Машини, безбедноста на храната тестирање на опрема изложбен простор ќе апсорбираат повеќе и повеќе професионални производство претпријатија излагачи, ова исто така ќе учествуваат повеќе квалитетни професионални купувачи ресурси, збогатување на силата на FIC купувачи купувачи, заедно со изложувачи за споделување на целиот индустриски синџирот на професионални купувачи предност

 

132xw

W020130410410046179089


Време на мислењето: Март-28-2017
[contact-form-7 id="19"]
WhatsApp Online Chat !