Вести

 • FIC Состојки Кина, 2017
  Време на мислењето: Март-28-2017

  Безбедносни услуги побарувачка функционална храна пазар за нови природен екстракт, функционални состојки изложбен простор Со цел поефикасно да се адаптираат на брзиот развој на функционална храна, природни производи, здрава храна, специјална исхрана храна, висок квалитет на побарувачката на пазарот на храна, безбедно, природен, nutriti ... Прочитај повеќе »

 • Винска киселина знае како дијамант на вино
  Време на мислењето: Март-28-2017

  Апстракт: Само ја отвори шише вино, плута во прилог на густа мали парчиња скршено стакло, која е винска киселина, има убаво име - вино дијаманти. Како и сите други органски киселини, тоа доаѓа од периодот на боја грозје Бери, која е формирана од страна на дишење на зелени компоненти во планот на ... Прочитај повеќе »

 • Веб тест Hailan био-technologu
  Време на мислењето: Март-28-2017

  Прочитај повеќе »

[contact-form-7 id="19"]
WhatsApp Online Chat !