• Квалитет

  Квалитет

 • Сертификат

  Сертификат

 • Производител

  Производител

 • Скопје

  Скопје

 • about_ 看图 王

ЗА НАС

На компанијата зафаќа површина од 70 хектари, вкупна површина од 26.250 квадратни метри, главно, вклучувајќи L - работилница винска киселина, магацин, површина за резервоарот, сеопфатна зграда, продавница за одржување, како дистрибуција, на gatehouse, набавка на опрема, како технологија на производство на опрема, резервоар формира комплетен сет на фабриката, патот позеленување, кружен базен, пречистителна станица, итн

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

фабрика Водич

Прашање Сега
 • * CAPTCHA: Ве молиме изберете автомобили