FIC Úa China 2017

Pasar dikarepake pangan fungsi Service safety kanggo extract alam anyar, fungsi úa area pameran
Supaya luwih èfèktif ngganti menyang kanthi cepet saka pangan fungsi, produk alam, kesehatan, pangan halal khusus, pasar dikarepake pangan kualitas dhuwur, aman, alam, nutritious , multi-fungsi pangan aditif lan produk úa bakal katampil ing FIC2017 ingkang paling penting. Kanggo iki pungkasan, FIC2017 show bakal produk anyar alam, mbeber alam bahan fungsi profesional area pameran. Produk Natural, mbeber alam bahan fungsi saka pameran profesional nyiyapake, iku kondusif kanggo babagan pasar produk profesional, kanggo ketemu pameran fokus ing alam, aman, produk fungsi lan produk anyar ing dikarepake tampilan, lan Enterprises industri guide lan produk pangguna, mbayar manungsa waé kanggo keamanan pangan, nambah kualitas produk, nambah kualitas produk, nambah lan nglindhungi safety pangan kanggo nyukupi kabutuhan pasar sub-pangan kanggo nggampangake para panuku khusus mundhut barang utowo jasa khusus, ningkataké mitra industri pangan ngangap bab pentinge keamanan pangan lan gaya pembangunan industri. Wilayah iki bakal fokus ing pameran: mbeber alam, kéwan lan tanduran mbeber, bahan-bahan panganan fungsional, alam Organic bahan panganan lan pangan, produk alam, kesehatan, bahan-bahan panganan halal khusus, beku-pepe woh-wohan pepe lan sayuran lan meat produk.
Service pasar pangan safety lan upgrade produk perlu kanggo ngiyataken area pameran asli setelan fungsi
FIC2017 Supaya bisa ketemu lan ngawula pembangunan saya cepet kabutuhan pangan safety lan mesin pangan lan pembangunan peralatan China kang, uga industri pangan pirsawan profesional siji-mandeg mundhut barang utowo jasa, lan karo pangan, pangan aditif bahan chain bisnis nginggilaken produk, transformasi teknologi lan bisnis safety Food, nambah dikarepake pasar produk kualitas, miturut FIC2016 pameran lan saran survey pirsawan profesional, FIC2017 kita bakal ing asli mesin lan peralatan area pameran kanggo nggedhekake wilayah pameran saka wilayah pameran, lan nyetel lan ngiyataken area pameran Regional iki, pameran iki bakal dumunung ing mesin, keamanan pangan pameran testing peralatan, sing spesialisasine ing mesin packaging pangan, bahan packaging, mesin Processing pangan, aditif pangan lan ingredien ts produksi lan teknologi aplikasi lan keamanan pangan layanan kanggo peralatan testing pangan, peralatan Lan teknologi, liyane emphasis ing porsi lapangan pangan safety, keamanan pangan kanggo nyedhiyani solusi ndhukung. Machinery, keamanan pangan testing peralatan area pameran bakal nresep liyane lan liyane profesional Enterprises produksi pameran, iki uga bakal ngowahi sumber daya bebarengan liyane kualitas profesional panuku, enrich kekuatan FIC panuku panuku, bebarengan karo pameran bareng kabèh chain Industrial saka kauntungan panuku profesional

 

132xw

W020130410410046179089


Post wektu: Mar-28-2017
[contact-form-7 id="19"]
WhatsApp Online Chat !