Tartaric asam mangerténi mirah anggur

21Abstract: Cukup mbukak botol anggur, Cork ditempelake ing bêsik cilik kandhel saka pecahan kaca, kang tartaric asam, ana jeneng becik - anggur perhiasan. Kaya kabeh Organic asam, iku asalé saka periode werna anggur Semono uga Sindhunata, kang kawangun dening ambegan saka komponen ijo ing tanduran lan belongs kanggo precipitate anggur jus fermented, nanging ora mengaruhi kualitas anggur.

Tembung "tartar" kanggo sawetara saka kanca uga sawetara aneh. "Tartar" kok, carane iku kawangun?

kristal Wine - ing tatanan tartar, bakal utama saka asam anggur tartaric (tartaric asam), amarga anggur wis disimpen ing lingkungan utamané kadhemen. Ing wangun saka kristal tartar, ana hukum tartamtu, lan kadhangkala caket, biasane ditempelake ing ngisor botol, Pundhak utawa katon ing sisih ngisor saka Cork.

Anggur liyane masak, sing luwih dhuwur ing babagan asam tartarik. Saya suwe ing grapes tuwuh ing vines, maneh wektu kanggo nresep liyane mineral saka lemah, lan Mineral sing manggihaken tartaric asam mrodhuksi tartar. Kristal-kristal mau ora bakal dadi siji karo anggur, nanging udan ing tembok botol anggur, ing ngisor botol, Oak utawa awal udan ing barel anggur. Putih anggur katon tartaric asam, katon cukup kaya gula putih, lan abang anggur saka watu kristal, banjur nuduhake getih-kaya kristal kain wungu, lan ana ora gampang kanggo ndeteksi acidity.

watu Vintage ora mengaruhi kualitas anggur. Nanging, ana link banget menarik: anggur, proses fermentasi alon, ambu anggur dilindhungi banget uga. Alon proses fermentasi, kurang tartar ing precipitated ing ember lan liyane iku ing botol. Akibaté, ing tartar ing botol uga tandha saka karya banget winemaker lan kualitas banget saka anggur.

Wine nang crystallization ora masalah kualitas, iku ora mung gawe piala, nanging anggur ing proses fermentasi lan proses diwasa, utamané ing proses kadewasan bakal gawé bahan kimia, iku tandha anggur diwasa. Amarga impact saka anggur rasa materi boten stabil wis kapisah saka anggur, supaya anggur dadi luwih murni, struktur rasa luwih stabil, rasa lan lubrication liyane mellow. Mung kualitas anggur kualitas dhuwur bakal precipitate sing tartar. Resik, anggur transparent uga katon endhepan - watu kristal (Wine Kristal). Yen anggur katon kahanan kuwi, iku ora bakal mengaruhi rasa anggur, nanging sawise tatanan watu kristal ora bisa larut kanggo mulihake.

Ing "permata" ing anggur uga bakal ketemu ing anggur enom, kang mbuktikake yen isi Mineral anggur iku utamané dhuwur. Nanging sing paling akeh isih ana ing lawas, kualitas utamané dhuwur ing anggur. Yen tartar ing precipitated ing stopper Oak utawa botol, iku tandha saka panyimpenan ingkang dipun danguaken. Experts nyebataken "tartar lawas", ing crystallization gedhe, wis alon diprodhuksi liwat wektu.


Post wektu: Mar-28-2017
[contact-form-7 id="19"]
WhatsApp Online Chat !