News

  • FIC Úa China 2017
    Post wektu: Mar-28-2017

    Pasar dikarepake pangan fungsi Service safety kanggo extract alam anyar, fungsi úa area pameran Supaya luwih èfèktif ngganti menyang kanthi cepet saka pangan fungsi, produk alam, kesehatan, pangan halal khusus, pasar dikarepake pangan kualitas dhuwur, aman, alam, nutriti ... Waca liyane »

  • Tartaric asam mangerténi mirah anggur
    Post wektu: Mar-28-2017

    Abstract: Cukup mbukak botol anggur, Cork ditempelake ing bêsik cilik kandhel saka pecahan kaca, kang tartaric asam, ana jeneng becik - anggur perhiasan. Kaya kabeh Organic asam, iku asalé saka periode werna anggur Semono uga Sindhunata, kang kawangun dening ambegan saka komponen ijo ing rencana ... Waca liyane »

  • test web Hailan bio-technologu
    Post wektu: Mar-28-2017

    Waca liyane »

[contact-form-7 id="19"]
WhatsApp Online Chat !