L (+) - tartaric asam

L (+) - tartaric asam

Short Description:

CAS NO.87-69-4 DESCRIPTION: Colorless or translucent crystals, or a white, fine granular, crystalline powder. It is odorless, has an acid taste, and is stable in air. Chemical Name:L-2,3-dihydroxy butanedioic acid Molecular Formula:C4H6O6 Structural Formula: Molecular Weight:150.09 Assay(after drying), as:+12 ~ +13 Arsenic :2mg/kg Max Lead [Ph]:2mg/kg Max Residue on Ignition:0.05% Max Residue on Drying:0.5% Max Oxalate test:Qualified MAIN FUNCTION AND PURPOSE: L(+)-Tartaric acid is widely us...


  • Potongan: US $1.8 - 2.2 / mt
  • Min.Order Quantity: 2/mt
  • Sumber Kabisan: 600/mt per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L/C,T/T
  • Detail produk

    Tags Product

    CAS NO.87-69-4

    GAMBARAN:

    Wernane utawa transparan kristal, utawa putih, granular nggoleki, kristal wêdakakêna. Iku ora ana ambuné, duwe rasa asam, lan stabil ing udhara.

    Jeneng kimia: L-2,3-dihydroxy asam butanedioic

    Formula molekul: C 4H 6O 6

    Formula Structural:

    Bobot molekul: 150,09

    Pengujian kadar logam (sawise pangatusan), minangka: +12 ~ +13

    Arsenik: 2mg / kg Max

    Lead [Ph]: 2mg / kg Max

    Turahan ing Ignition: 0,05% Max

    Turahan ing pangatusan: 0,5% Max

    test oxalate: Qualified

    FUNCTION MAIN lan tujuan:

    L (+) - tartaric asam iki digunakake digunakake minangka acidulant ing wedang, lan panganan liyane, kayata alus ombenan, anggur, Candy, roti lan sweetmeats colloidal. Kanthi kegiatan optik sawijining, L (+) - tartaric asam digunakake minangka kimia ngrampungi agen kanggo mutusake masalah DL-amino-butanol, lan penengah kanggo tamba antitubercular. Lan iku digunakake minangka blumbang chiral synthesize asale tartrate. Kanthi sawijining acidity, kang digunakake minangka katalis ing pungkasaning resin saka kain polyester utawa PH Nilai pengatur ing produksi oryzanol. Kanthi complexation sawijining, L (+) - tartaric asam digunakake ing listrik, aman belerang lan pickling asam. Sampeyan uga dipigunakaké minangka agen complexing, screening agen utawa chelating agen ing analisis lan pharmaceutical kimia pengawasan, utawa minangka nolak agen ing dyeing. Kanthi abang, iku digunakake minangka agen reductive ing pangilon Manufaktur kimia utawa agen imaging ing photography. Iku bisa uga Komplek karo ion logam lan bisa digunakake minangka reresik agen utawa polishing agen lumahing logam.

     

    PACKING: 25KG net ing Kratf / Kantong diantrekake karo tas PE, 20MT / 20FCL (ing pallet).

    STORAGE: Katahan airtightly ing panggonan cahya bukti, garing lan kelangan.


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    WhatsApp Online Chat !