L-kalium hidrogen tartrate

L-kalium hidrogen tartrate

Short Description:

CAS NO: 868-14-4 DESCRIPTION: kristal Colorless utawa bubuk kristal putih karo rasa manis lan ora nguntungke, sacekapipun telat ing banyu, bebas telat ing asam mineral encer, solusi alkalin utawa solusi borax lan larut ing asam asetat utawa alkohol, relatif Kapadhetan Kimia jeneng: L-kalium Hidrogen Formula Tartrate Molekuler: C4H5KO6 Molekuler Bobot: 188,18 pengujian kadar logam: 99,0% ~ 101,0% spesifik rotasi: +32,5 ~ +35,5 Clarity Test: Qualified mundhut ing garing: 0,5% Max Arsenik: 3mg / kg Max Lead: 2mg / kg Max Sulfat: 0.01 ...


  • Potongan: US $1.8 - 2.2 / mt
  • Min.Order Quantity: 2/mt
  • Sumber Kabisan: 600/mt per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L/C,T/T
  • Detail produk

    Tags Product

    CAS NO: 868-14-4

    GAMBARAN:kristal Colorless utawa bubuk kristal putih karo rasa manis lan ora nguntungke, sacekapipun telat ing banyu, bebas telat ing asam mineral encer, solusi alkalin utawa solusi borax lan larut ing asam asetat utawa alkohol, relatif Kapadhetan

    Jeneng kimia: L-kalium Hidrogen Tartrate

    Formula molekul: C 4H 5KO 6

    Bobot molekul: 188,18

    Pengujian kadar logam: 99,0% ~ 101,0%

    rotasi tartamtu: +32,5 ~ +35,5

    Clarity Test: Qualified

    Mundhut ing garing: 0,5% Max

    Arsenik: 3mg / kg Max

    Lead: 2mg / kg Max

    Sulfat: 0,019% Max

    Ammomnium Salt Test: Qualified

    FUNCTION MAIN lan tujuan:

    Dadi Reagent analitis kapasitas, Penyang lan ngurangi agen, uga minangka Leavening agen ing industri panganan.

    PACKING: 25KG net ing Kratf / Kantong diantrekake karo tas PE

    STORAGE: Katahan airtightly ing panggonan cahya bukti, garing lan kelangan.


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    WhatsApp Online Chat !