DL-kalium hidrogen tartrate

DL-kalium hidrogen tartrate

Short Description:

CAS NO: 868-14-4 DESCRIPTION: Putih granules kristal utawa bubuk, karo rasa asam cooling Jeneng Kimia: DL-kalium hidrogen tartrate Formula Molekuler: Formula C4H5KO6 Structural: Bobot molekul: 188,18 pengujian kadar logam: 99,0% ~ 101,0% Clarity Test: Sulfat qualified: 0,019% Max Amonium uyah: logam berat qualified (minangka Pb): 0,002% Max Arsenik: 4.0mg / kg Max mundhut ing garing: 0,5% FUNCTION Max MAIN lan tujuan bisa digunakake minangka analisis kapasitas, buffer, reductant, Leavening agen ing industy pangan lan krim saka Tatar ...


  • Potongan: US $1.8 - 2.2 / mt
  • Min.Order Quantity: 2/mt
  • Sumber Kabisan: 600/mt per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L/C,T/T
  • Detail produk

    Tags Product

    CAS NO: 868-14-4

    GAMBARAN:granules kristal putih utawa bubuk, karo rasa asam cooling

    Jeneng kimia: DL-kalium hidrogen tartrate

    Formula molekul: C4H5KO6

    Formula Structural:

    Bobot molekul: 188,18

    Pengujian kadar logam: 99,0% ~ 101,0%

    Clarity Test: Qualified

    Sulfat: 0,019% Max

    Amonium uyah: Qualified

    Logam berat (minangka Pb): 0,002% Max

    Arsenik: 4.0mg / kg Max

    Mundhut ing garing: 0,5% Max

    FUNCTION MAIN lan tujuan

    Bisa digunakake minangka analisis kapasitas, buffer, reductant, Leavening agen ing industy pangan lan krim saka Tatar ing cake chiffon.

    PACKING: net 25kg ing kraft / tas plastik diantrekake karo tas PE, 20MT / 20FCL (ing pallet).

    STORAGE: Tansah nyenyet online adoh saka langsung suryo srengenge ing panggonan kang garing lan kelangan.


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    WhatsApp Online Chat !