• Quality

    Quality

  • certificate

    certificate

  • Produsen

    Produsen

  • linkedin

    linkedin

  • about_ 看图 王

BABAGAN AWAKE DHEWE

perusahaan Jembaré saka 70 mu, total wilayah construction saka 26250 meter, utamané kalebu L - workshop tartaric asam, mining, panyimpenan area tank, bangunan kantor lengkap, toko pangopènan, kayata distribusi, ing gatehouse, tuku peralatan, kuwi minangka peralatan teknologi produksi, tank panyimpenan mbentuk sawijining sèt komplit saka pabrik, greening dalan, blumbang circular, stasiun rereged perawatan, etc.

Sinau luwih

Guide pabrik

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Piala